joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor de 17 ani, la spital după ce s-a răsturnat cu mașina

Un minor de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu mașina. totul s-a întâmplat duminică seară, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe DN 67. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea – zona Copăcelu, km 191 + 100 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, în timp ce conducea un autoturism,un minor de 17 ani, din localitatea Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un indicator rutier și un gard, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului, tânărul a fost rănit grav,fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spune IPJ Vâlcea.

La fața locului, au ajuns pompierii vâlceni pentru a-l scoate pe tânărul de 17 ani din mașină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului au constatat că în evenimentul rutier este implicat un singur autoturism, care era răsturnat pe o parte, în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat o victima, care a fost transportată la UPU Vâlcea de ambulanța SAJ, în stare gravă”, transmite ISU Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Politica