joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă în bar! Mehedințean înjunghiat de un vecin

Un bărbat din Mehedinți, comuna Salcia a fost înjunghiat mortal. Totul s-a întâmplat duminică noapte într-un bar din comună. Victima de 39 de ani era tată a doi copii de 6, respectiv de 12 ani. Totul a pornit de la un scandal și s-a ajuns la crimă, scrie restartnews.ro.

„Am vorbit cu el la telefon, s-a luat cu el şi tot îl înjura. I-am spus să vină acasă şi nu a venit. Şi acum a venit în tron”, a spus soția bărbatului

Soția lui Cristinel, bărbatul ucis, a povestit că soţul său, o sunase să o anunţe că întârzia pentru că un vecin nu îl lăsa să părăsească barul. Imediat după ce a închis apelul, acesta a fost înjunghiat în zona inimii. Un martor a sunat la poliție, iar la fața locului au ajuns și medicii, însă pentru Cristinel nu s-a mai putut face nimic. Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la medicină legală, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi s-a înregistrat un dosar penal, iar procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea pentru 24 de ore față de inculpatul P.P., cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de: omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în seara zilei de 18.02.2024, în jurul orei 2200, în timp ce se aflau într-un bar, situat pe raza comunei Salcia, sat Salcia, jud. Mehedinţi, între victima N.C.I. de 39 ani şi inculpatul P.P., în vârstă de 40 ani, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict verbal spontan.

Ulterior, inculpatul a părăsit localul şi a revenit după aproximativ 30 minute, înarmat cu un cuţit, cu care i-a aplicat victimei o lovitură în zona inimii.

Lovitura a fost una puternică, profundă şi a condus la decesul victimei.

Inculpatul urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

Precizăm că aceste activități nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată procurorii.

sursa foto: FB/Orșova24.ro

Politica