miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Mehedinți. O femeie a ajuns la spital

Oamenii legii au intervenit la un accident rutier care a avut loc, joi dimineață, în localitatea Halânga din județul Mehedinți. Două mașini s-au izbit. Din accident au rezultat cinci victime, dar doar una dintre ele a fost transportată la spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 58 de ani, din comuna Izvoru- Bîrzii în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Halânga, ar fi efectuat manevra de întoarcere pe celălalt sens de mers fără a acorda prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din Drobeta-Turnu Severin. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spune IPJ Mehedinți.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica