miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, lăudați de Sorin Cârțu: „Ies în evidență”

Sorin Cârțu i-a lăudat pe Ianis Hagi și pe Nicolae Stanciu, după victoria României cu Andorra. Cei doi fotbaliști au reușit să înscrie în ultimul joc disputat de România, iar fostul președinte de la CSU Craiova a ținut să își arate aprecierea față de aceștia.

„Ianis (n.r. Ianis Hagi) a jucat bine, interesat de absolut tot ce se întâmplă. Mi-a plăcut că nu a reacționat la tot ceea ce a încercat să facă Andorra cu faulturi. El a fost unul dintre cei vizați de atitudinea asta bățoasă. Preocupat de joc, i-a ieșit bine. Chiar dacă a jucat cu Andorra, golul și reușita lui în ceea ce privesc pasele îți creează o stare de concurs.

Mi-a plăcut Stanciu, a deblocat rezultatul cu o execuție de senzație, senzațională. Au exploatat la maxim, iar jucătorii de calitate, într-o conjunctură de acest gen, favorabilă, ies în evidență”, a spus Cârțu despre Ianis Hagi, la Fanatik

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi sunt liderii din vestiarul României. Chiar dacă fostul mijlocaș de la FCSB poartă atât banderola cât și numărul 10, fiul lui Gică Hagi este și el privit cu respect de restul colegilor, mai ales după ce majoritatea tricolorilor au jucat alături de Ianis la naționala de tineret, unde au ajuns în semifinalele EURO.

Politica