sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 700 de candidați au obținut un certificat Cambridge, cu suportul Smart School Concept

Peste 700 de candidați au obținut un certificat Cambridge, beneficiind de suportul educațional oferit de colectivul Smart School Concept și profesorii colaboratori coordonați de profesor drd. Corina Braloștițianu. Absolvenții care s-au pregătit la școala privată pentru studierea limbilor străine, din Craiova, și-au primit diplomele în cadru festiv.

„Într-o ceremonie plină de emoții, dragoste și încredere Smart School Concept, centru autorizat și acreditat Cambridge a anunțat finalizarea planificării, organizării și susținerii în cele mai bune conditii a examenelor Cambridge English respectiv: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First for Schools, moment în care au fost înmânate diplomele obținute de către cursanții centrului în cadrul sesiunii de examene organizate în cursul zilelor de 23/24 iunie 2023!
Până în prezent, peste 700 de candidați au obținut un certificat Cambridge, beneficiind de suportul educațional oferit de colectivul Smart School Concept și profesorii colaboratori coordonați de profesor drd. Braloștițianu Corina!
Trecerea cu succes prin aceste niveluri de examinare indică o dezvoltare constantă a competențelor de limbă engleză a copiilor smart, iar reușita acestora, nu ar fi fost posibilă fără sprijinul, îndrumarea și coordonarea educațională oferite de profesorii Smart School Concept și suportul moral și financiar oferit de părinții responsabili ai acestora”, au transmis reprezentanții Smart School Concept.

Rezultatele obținute au făcut ca încrederea în experiența profesorilor Smart School Concept să crească, astfel că numărul candidaților a crescut constant.
„Smart School Concept are anual, în plus, zeci de candidați la examene, ceea ce ne face să credem că eforturile corpului profesoral din cadrul Smart School Concept sunt apreciate de copii, astfel încât aceștia să devină cea mai bună variantă a lor!
Transmitem și pe această cale mulțumiri tuturor cursanților SMART pentru eforturile depuse, care, cu siguranță, vor deveni viitoarele trepte spre succes”, au mai transmis reprezentanții Smart School Concept.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica