luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tânăr de 20 de ani, arestat pentru furt

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară

Pe 13 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 11 Zătreni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 20 de ani, din Olt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. La locuința acestuia polițiștii au făcut o percheziție domiciliară de unde au confiscat mai multe bunuri.

„Pe 12 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați că, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Zătreni, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost idenficată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 de ani, iar la data de 13 octombrie a.c, a fost desfășurată o percheziție domiciliară în localitatea Iancu Jianu, din județul Olt, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 13 octombrie a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, în vederea luării unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Bălcești, împreună cu cei de la Secția nr. 1 Bobicești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmit polițiștii.

Un bărbat de 67 de ani, din județul Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan. Aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Secției nr. 2 Milcoiu au identificat un bărbat, de 67 de ani, din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 678 B, în localitatea Dănicei, sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul în cauză fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, potrivit IPJ Olt.

spot_img
spot_img

Politica