miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O fostă uzină este scoasă la licitație

„La etajul 1 se găsesc spații administrative, birouri, iar la etajul 2 se găsesc spații de depozitare, arhiva”

Uzina de Mașini Unelte din Târgu-Jiu este pusă în vânzare prin licitație. Încă nu a fost stabilită o dată exactă pentru desfășurarea licitației, dar prețul de pornire este de 8.486.621 de lei.

Este vorba despre o proprietate industrială care cuprinde șapte parcele de teren în intravilan, cu o suprafață totală de 15.546 metri pătrați, împreună cu o structură formată din șase hale și o clădire administrativă, situate pe Aleea Macului din Târgu-Jiu. Aceste construcții au fost edificate în 1975 și au devenit operaționale în 1978.

Halele au structuri din stâlpi prefabricați de beton, cu înălțime 10m sau 12 m, încastrași în fundații izolate de tip pahar și cuzinet armat, pardoseli din beton, chezoane și grinzi prefabricate de beton, având hidroizolație și termoizolație. Halele au o deschidere la drum. La etajul 1 se găsesc spații administrative, birouri, iar la etajul 2 se găsesc spații de depozitare, arhiva. Acestea dispun ca și utilități publice de curent electric. Clădirile necesita renovări. Imobilul se vinde în licitație publică”, se arată în anunț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imobilul se localizează în zona nordică, periferică a localității Târgu Jiu, într-o zona mixtă industrială și comercială, caracterizată prin prezența unor proprietăți de tip spațiu producție / depozitare și spații comerciale. Proprietatea se află lângă Grimex.

Politica