duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

35 de noi mijloace de transport în comun, la Târgu Jiu

Orașul Tg. Jiu de poate lăuda cu 35 noi mijloace de transport în comun.Potrivit edilului din localitate, Marcel Romanescu, sâmbătă a ajuns și ultimul troleibuz. Investiția depășește 35 de milioane de euro. Primarul spune că orașul va deveni unul dintre cele mai moderne din Oltenia, vis a vis de transportul în comun.

„Avem 35 de mijloace de transport în comun noi, dintre care 15 cu autonomie extinsă! Sunt ale municipiului Târgu Jiu, astăzi a ajuns și ultimul troleibuz aici și continuă procesul de modernizare a transportului în comun la nivelul orașului.

Totul este posibil datorită unor proiecte cu finanțare europeană a căror valoare depășește 35 de milioane de euro. Este rezultatul muncii echipei din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, căreia îi mulțumesc pentru operativitate și seriozitate. Îi mulțumesc și domnului Marius Ionescu, directorul Direcției Programe, Politici Comunitare și Managementul Calității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu în ultimul rând, trebuie amintită contribuția Societății SOLARIS, firma care ne-a furnizat mijloacele de transport în comun.

Continuăm să lucrăm pentru a reabilita rețeaua de contact pe o distanță de 13,6 km, montarea de stații noi, va fi amenajat și modernizat depoul Transloc și, de asemenea, va fi instalat sistemul ”e-ticketing” care va permite achiziționarea biletelor prin metode moderne de plată.

Cei care se îndoiau la începutul acestor proiecte că vor deveni realitate, astăzi pot circula cu noile troleibuze. În curând, întregul sistem de transport în comun de la Târgu Jiu va fi printre cele mai moderne din zona Olteniei”, a transmis Marcel Romanescu, edilul din Tg. Jiu

Politica