vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Popescu îl liniștește pe Rotaru, după ce Farul a câștigat titlul: „Mai avem un meci”

Gică Popescu spune că Farul a meritat să fie campioană, după un sezon în care a dominat campionatul intern. Fostul căpitan al Universității Craiova îi liniștește pe olteni și transmite faptul că elevii lui Gică Hagi vor da dovadă de caracter în ultima etapă din Liga 1, contra celor de la CFR Cluj.

Cred că am câștigat în seara aceasta așa cum am jucat întreg sezonul. Am făcut un meci senzațional, am revenit de la 0-2 la 3-2 contra uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Cred că este o victorie meritată, mă gândesc la tot sezonul. Am condus 33 de etape acest campionat și era păcat să nu-l ducem la bun sfârșit. Cred că merităm acest trofeu.

Dacă am fi câștigat cu lejeritate, nu ar fi fost atât de spectaculos, cum a fost întreg sezonul. A fost cel mai bun și mai spectaculos sezon de când este Liga 1. Au fost cele mai bune meciuri în play-off, cred că spune mult despre evoluția pe care am avut-o în acest sezon. La 0-2 am simțit dezamăgire, a fost foarte important golul pe care l-am marcat înainte de pauză. În repriza a doua am pus presiune și am câștigat. Urmează petrecerea, mai avem un meci pe care îl vom juca cu respect, apoi urmează vacanța”, a spus Gică Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Rotaru a spus clar că nu își dorește ca Farul să bată FCSB. Patronul de la CSU Craiova a explicat situația. El considera că elevii lui Gică Hagi ar fi mult mai motivați să învingă CFR Cluj, dacă nu ar fi devenit campioni cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Nu vrem să ne pregătim de Europa cum s-au pregătit și alții. Obiectivul nostru este să ne calificăm în preliminariile Conference League. Ar fi a șaptea participare consecutivă în Europa. Trebuie să câștigăm în Giulești dacă vrem să ajungem în Europa. Rapid are o echipă bună, va fi o atmosferă incendiară.

Pentru mine, până la acest moment, este un sezon nesatisfăcător din punct de vedere al rezultatelor.Nu am realizat pragul de sus a ceea ce ne-am propus. Există și pragul de jos, calificarea în Europa. Nu cred că Neagoe a ratat aceste obiective. Vorbim de încredere și perspective… Am fost cea mai ghinionistă echipă de play-off. Scopul pentru noi este să nu câștige Farul, să aibă o motivație în plus la meciul cu CFR Cluj. Aceasta este o remarcă logică”, a spus Mihai Rotaru, conform Sport.ro, înaintea meciului dintre Farul și FCSB.

Politica