luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova i-a prelungit contractul lui Duarte

FCU Craiova a anunțat faptul că André Lourenço Duarte și-a prelungit contractul cu formația lui Adrian Mititelu până la data de 30.06.2024. Înțelegerea inițială prevedea o clauză de prelungire unilaterală de un an, pe perioada 01.07.2023-30.06.2024, opțiune care a fost activată și înregistrată în registrul electronic al LPF (football connect) la data de 06.12.2022.

Facem precizarea că, în cel de-al doilea an, contractul pe lună a crescut cu 20% și este mai mare decât cel avut de fotbalist în primul an. Prin urmare, sunt îndeplinite Criteriile Portmann după care se ghidează FIFA și TAS”, informează clubul FCU.

Oltenii au anunțat și faptul că șefii clubului i-au propus jucătorului o colaborare pe 3 ani: „Așteptăm răspunsul acestuia”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toate afirmațiile făcute de agentul jucătorului, Bernardo Lino de Castro, cu privire la situația contractuală a jucătorului, sunt nereale de reprezentanții clubului din Bănie: „Reprezintă un interes persoanal al acestuia. De altfel, și în contractul încheiat între club și agentul jucătorului, acesta din urmă și-a fixat comision pentru cel de-al doilea an opțional, urmând să-și încaseze comisionul la 01 iulie 2023”, au mai transmis oltenii.

foto: Facebook/fcucraiovaofficial

Politica