duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și fără palmieri, şi fără permis! Negoiţă, prins conducând pe contrasens

Se pare că, ghinioanele se țin lanț de Robert Negoiță. După ce luni i-a fost ”distrusă” plantația de palmieri din zona Unirii, marți, edilul Sectorului 3 a fost sancționat contravențional cu 870 lei și, ca bonus, i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. A fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce circula pe contrasens.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație. În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a transmis Brigada Rutieră București.

În weekend, primarul Robert Negoiță a plantat palmieri în Piața Unirii din București, în zona din dreptul magazinului Unirea, unde a amenajat trotuarele și câteva spații verzi fără acordul Primăriei Capitalei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, palmierii au fost scoși, după ce acolo au mers și primarul Capitalei, Nicușor Dan, și viceprimarul Horia Tomescu, care a acuzat că lucrările au fost ilegale, scrie observatornews.ro

Însă, Negoiță nu se lasă- vrea să umple sectorul de palmieri. A cumpărat deja 300 şi nu exclude să îi ducă înapoi la Unirii.

Edilul de sector a plătit peste 300.000 de lei pentru palmieri şi măslini. Nu s-a oprit aici. A luat şi banani, cactuşi, curmali, lămâi, mandarini, portocali şi arbori de kumquat.

Foto: captură video

Politica