Percheziții la contrabandiști de țigări

Polițiștii doljeni au identificat, în urma unor percheziții efectuate în comuna Celaru, 1.073 de pachete de țigarete, totalul fiind de 21.460 de țigarete, precum și alte mijloace materiale de probă.

”Ieri, 16 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au executat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu tutun. Cu această ocazie au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, toate în comuna Celaru, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. În urma percheziţiilor desfășurate au fost identificate și ridicate 1.073 de pachete de țigarete, totalul fiind de 21.460 de țigarete, precum și alte mijloace materiale de probă”, potrivit IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

VIDEO/ Opt sturioni pescuiți ilegal, redaţi mediului natural

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au...

Ambulatoriul SJU Drobeta, inaugurat

Noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate Integrat al Spitalului...

S-a lansat proiectul ”Zorale Rroma – Identitatea etnică rromă în viziunea liceenilor rromi”

Asociația Centrul Rromilor ”Amare Rromentza”, în parteneriat cu Asociația...