marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adrian Mititelu e gata să vândă doi titulari: „Cine nu are nevoie de bani?”

Marcel Pușcaș spune că FCU Craiova e gata să renunțe la Bahassa și Bauza. Cei doi fotbaliști au fost vedetele echipei în acest sezon, iar Adrian Mititelu i-ar putea vinde pe bani mulți, în această vară. Președintele clubului din Bănie consideră că, cel puțin, mijlocașul argentinian va pleca și nu pentru o sumă mică de transfer.

Dacă sunt oferte, probabil că îi vom vinde pe Bauza și Bahassa! Dacă nu, continuăm și încă ne mai trebuie 2-3 jucători. Pe Bauza cred că-l dăm. Cine nu are nevoie de bani?! Nu știu la ce preț. Ultima oară când a spus patronul, a fost 4 milioane. Are clauză de reziliere de 8 milioane. I-a făcut în toamnă. Bahassa n-are clauză. Părerea mea nu contează. Eu zic că Bauza e de opt milioane, cât are clauza! Acum, dacă vine vreo ofertă bine, dacă nu, nu. Sunt și jucători afară care au clauză de o sută de milioane de euro, dar nu dă nimeni”, a declarat președintele lui FC U Craiova 1948, la Fanatik Superliga.

Moses Abbey a semnat cu FCU Craiova

Până să îi vândă pe Bauza și Bahassa, Adrian Mititelu a făcut un prim transfer, pentru sezonul viitor. Moses Abbey este noul jucător al celor de la FCU Craiova. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a semnat un contract valabil până la finalul următorului sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă trei ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul jucător ghanez, de picior stâng, care poate juca fie număr 8, fie număr 7, a evoluat în acest sezon pentru formația italiană Ravenna, din al patrulea eșalon. Un jucător rapid, cu o tehnică în regim de viteză ridicată, Abbey este unul dintre cei mai prolifici jucători ai lui Ravenna în 2022/23, reușind să înscrie de nouă ori și să ofere șapte pase de gol în 34 apariții”, informează clubul din Bănie.

Născut în Accra, capitala republicii Ghana, Moses Abbey a jucat numai în Italia pentru echipele Rende Calcio și Ravenna FC. Totuși, mijlocașul a fost monitorizat o perioadă de timp de formația din capitala Italiei, AS Roma.

spot_img
spot_img

Politica