sâmbătă, iulie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Tentativă de omor în cimitirul Ungureni

Tentativă de omor în cimitirul Ungureni, din Craiova. Două femei, mamă și fiică, au fost înjunghiate de un bărbat.

Potrivit Poliției, agresorul este fostul concubin al fiicei.

„La data de 06 mai a.c., în jurul orei 13.05, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie, de 45 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta Cimitirului Ungureni ar fi fost agresată fizic de fostul concubin, pe numele acestuia existând ordin de protecție. La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, fiind găsită apelanta împreună cu mama acesteia, ambele prezentând leziuni traumatice, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp a fost identificat și fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Brădești, care a fost condus la audieri”, transmite IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au stabilit că bărbatul s-a deplasat din comuna Brădești către municipiul Craiova, iar în cimitirul Ungureni „le-ar fi agresat pe fosta concubină și pe mama acesteia, cu un obiect tăietor-înțepător, acestea suferind vătămări la nivelul brațelor și capului. Totodată, pe numele bărbatului, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, valabil în perioada februarie-iunie 2023, acesta fiind obligat să nu se apropie de fosta concubină la o distanță mai mică de 100 de metri. Întrucât din cercetările efectuate au rezultat indicii privind săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Poliție Craiova desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, mai arată IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Astăzi, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Politica