duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Școala Siguranța Tedi”, în două școli din Vâlcea

Cu ocazia programului „Școala Siguranța Tedi”, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Vâlcea au desfășurat joi, 30 martie, activități preventive la Școala Gimnazială Vaideeni și Școala Gimnazială Măldărești.

Aceștia s-au aflat în mijlocul elevilor din ciclul gimnazial, cărora le-au prezentat teme precum educația rutieră, riscurile și vulnerabilitățile existente în traficul rutier, dar și elemente din profesia de polițist. Cei aproape 50 de elevi prezenți la activități au conștientizat, alături de polițiști, posibilele riscuri la care sunt expuși, atât în școală, cât și în afara ei, pe stradă.

De asemenea, aceștia au fost informați cu privire la respectarea regulilor de circulație și la deplasarea în siguranță de acasă către școală. Tinerii au fost interesați de discuțiile purtate, au pus întrebări diverse și au primit răspunsuri utile. Siguranța copiilor și tinerilor reprezintă o prioritate pentru inspectoratului nostru. Continuăm să fim prezenți în mijlocul elevilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica