luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Eugen Neagoe a făcut praf un fost antrenor de la Craiova: „Ce antrenează? Mergem la alt sport”

Meciul dintre CSU Craiova și UTA Arad a fost unul foarte tensionat, chiar și după fluierul final. Partida a fost abordată destul de dur de arădeni, care nu au fost lăsați mereu să își pună jocul în practică așa cum ar vrea. La final, fostul antrenor de la CSU, Laszlo Balint, s-a plâns de arbitraj, dar a recunoscut faptul că își învață elevii să fie cât mai agresivi pe teren.

Ne dorim ca fotbalul românesc să crească în intensitate, să crească în agresivitate. Eu recunosc, antrenez asta, le spun jucătorilor că nu accept să iasă din antrenamente pe contuzii, pe lovituri. Ne dorim să practicăm un joc bărbătesc. Dacă suntem penalizați pentru acest lucru, să ne spună cineva și să o jucăm mai lejer. N-am încurajat niciodată jucătorii să lovească fără minge sau să faulteze grosolan. Dar vreau să avem intensitate la fiecare duel pentru minge. Și văd că suntem penalizați, absolut orice contact se judecă împotriva noastră. Am fost luați la ochi că suntem o echipă foarte agresivă. Să vedem cum ridicăm nivelul fotbalului românesc, pentru că e o problemă foarte mare timpul efectiv de joc. Suntem aproape cel mai jos din Europa. Dacă fluierăm orice duel corp la corp!”, a spus Laszlo Balint.

Eugen Neagoe a criticat dur felul în care antrenorul de la UTA Arad a pregătit meciul. Tehnicianul alb-albaștrilor spune că nu este normal ca astfel de „durități” să apară pe terenul de fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu am revăzut nicio fază, sincer. Greșeli s-au mai făcut de-a lungul timpului. Hai să fim serioși. Ce antrenează? Durități? Am spus că nu pot să comentez acea fază, dar, ca joc, ce? Jucătorii știau, le spun de trei zile că UTA joacă foarte dur, asta s-a întâmplat. Și etapa trecută, cei de la FCSB s-au plâns de durități și cred că au dreptate. UTA joacă foarte dur. Atunci, să mergem la alt sport, să lăsăm să lovească, să dea cu pumnul. Jucătorii au dat dovadă de mare caracter. Andrei Ivan a fost foarte răcit, acum două zile nici n-a ieșit din cameră. Nici nu știu cum a jucat astăzi. Alex Mateiu, la fel. Crețu nici el nu e 100%, are probleme. Știam că ne vor pune probleme la fazele fixe, știam că sunt o echipă periculoasă pe contraatac. De-asta am făcut și schimbarea. Raul Silva făcuse un joc bun, dar am vrut să forțez, să marcăm goluri. L-am tras pe Screciu acolo. Băieții și-au făcut treaba, merită felicitați”, a declarat Eugen Neagoe.

spot_img
spot_img

Politica