joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Camion răsturnat pe DN 7. Sunt scugeri de combustibil

Un camion încărcat cu glucoză s-a răsturnat pe DN 7, la Milcoiu pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea. Traficul rutier este blocat pe o bandă, iar ISU Vâlcea avertizează că sunt scurgeri de combustibil. Șoferul a reușit să iasă singur din camion. A fost dus la spital.

„S-au deplasat, de urgență, 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma si 1 SMURD. Traficul este blocat pe o banda de sens in urcare Arges – Valcea. Victima, soferul camionului, a fost evaluata si preluata de catre SMURD Valcea. A fost anuntat si SDN Craiova care a trimis un echipaj catre locul accidentului. Sunt scurgeri de combustibil. Pompierii militari asigura masuri PSI.”- ISU Vâlcea

Poliția face cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 6 martie a. c., in jurul orei 16.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 7, km 163+400m, soldat cu rănirea unei persoane .

Din primele date, s-a stabilit că un bărbat, în timp ce conducea un camion, din direcția Pitești-Ramnicu Valcea, s-a răsturnat într-o curbă.

Conducătorul auto nu a putut fi testat întrucât a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.
In acest moment se circulă alternativ.”-IPJ Vâlcea

Revenim!

Politica