vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost „doar scurtcircuit”. Peretele s-a înnegrit

Panică, azi, la Înmatriculări Auto Dolj. În panoul de comandă al sistemului de stingere s-a produs un scurtcircuit electric. A scos fum. Destul de mult, spun martorii, iar în două birouri s-au activat dispozitivele de stingere a incendiilor. Informațiile au fost transmise de Prefectura Dolj. Anterior, reprezentanții ISU Dolj spuneau că a fost vorba de o declanșare accidentală a sistemului. Nicidecum despre un scurtcircuit electric.

Pompierii au fost chemați la fața locului, dar nu a fost nevoie să intervină. Oamenii ieșiseră din birouri, iar scurtciuitul nu s-a soldat cu incendiu.

La Inmatriculari a ajuns și Prefectul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În data de 06 Martie 2023, în jurul orei 15.00, prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, a fost înștiințat de conducerea Serviciului de Permise și Înmatriculări Dolj cu privire la faptul că în clădirea de pe Strada Amaradia, în care își desfășoară activitatea și care este proprietate a Instituției Prefectului Dolj, s-au activat sistemele de incendiu. Dan Diaconu s-a deplasat la fața locului împreună cu cei de la Detașamentul 1 Pompieri Craiova care au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. La sosirea gărzii de intervenție, lucrătorii din cadrul Serviciului de Permise Si Înmatriculări se autoevacuaseră. Din primele cercetări ar fi vorba despre un scurtcircuit electric în panoul de comandă al sistemului de stingere, care a activat dispozitivele de stingere a incendiilor în două birouri. Nu a fost vorba despre un incendiu. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale la dispozitivele de avertizare-stingere a incendiilor. Specialiștii de la ISU Dolj au verificat dispozitivele de stingere a incendiilor din toate birourile pentru a se asigura ca nu mai există vreun pericol. Prefectul județului Dolj a dispus întocmirea unui raport de către departamentul de specialitate pentru înlocuirea întregului sistem de stingere a incendiilor din clădirea respectivă.”-Prefectura Dolj

Politica