sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liviu Ciobotariu, dorit de Mititelu la FCU Craiova

Adrian Mititelu spune că îl apreciază foarte mult pe Liviu Ciobotariu. Antrenorul i-a atras atenția patronului de la FCU Craiova, care spune că va lucra cu acesta, pe viitor. Totodată, finanțatorul alb-albaștrilor a recunoscut faptul că a vrut să îl aducă pe tehnician în Bănie și în trecut.

„Este un băiat extraordinar. La un moment dat chiar am avut în plan să-l aducă pe Liviu, i-am și spus-o după meci că poate într-o zi vom colabora. Așa a fost o discuție amicală după terminarea meciului, nu că o să vină Ciobotariu, dar e vorba despre faptul că îl apreciez mult. Mi se pare un om foarte cumpătat. În al doilea rând, când echipa lui pierde sau câștigă el e foarte echilibrat, e realist. Adică am văzut când a fost corect în tur și au câștigat în fața noastră pe nedrept. El a ieșit și a spus că a câștigat în fața noastră cu noroc.

Plus că stilul lui de a juca, dar nu știu dacă la orice echipă merge stilul ăsta, noi avem un stil mai avansat, să mergem peste adversari. Una e să joci la o echipă din asta de cartier, gen Voluntari, care are 15 suporteri, ăsta e adevărul, care n-are nicio presiune și care dacă rămâne în Liga 1 e ok și alta e la o echipă, care chiar dacă nu reușește, își dorește să facă performanțe, să joace fotbal. E o diferență”, a declarat Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: captura Digi Sport

Politica