joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu: „FCU și FCSB sunt singurele echipe din România care nu sunt susținute politic”

Adrian Mititelu încearcă să nu se gândească la play-off, chiar dacă FCU Craiova are șanse reale să se califice. Oltenii au un program mult mai ușor față de Sepsi, formația ce ocupă în acest moment locul 6. Patronul alb-albaștrilor așteaptă să vadă rezultatele din următoarele etape.

Totodată, Mititelu spune că va fi aliatul lui Becali, dacă intră în play-off. Acesta explică faptul că va încerca să bată pe toată lumea. Finanțatorul trupei din Bănie susține că empatizează cu Gigi Becali, pentru că FCU Craiova și FCSB ar fi singurele echipe din țară care nu sunt susținute politic.

„N-am răutate. Cred că este singurul patron din fotbal pe care nu am reușit să-l înving niciodată. Știe statistica pentru că mi-a zis-o de multe ori. Dacă omul se roagă pentru mine, cum să vorbesc eu de rău? Are dreptate, am să fiu aliatul lui în play-off. Nici chiar așa. Deocamdată avem un meci foarte greu cu Mioveni, pe bune. Nu vreau să mă hrănesc cu optimism și după să mă desumflu. Dacă batem pe Mioveni gluma se îngroașă. El se referă că suntem o echipă care jucăm pe teren și ne poate influența nimeni. De fapt, noi cu FCSB suntem singurele echipe din România care nu sunt susținute politic. Poate, noi chiar suntem singura. Echipe private 100%. Să ajung în play-off și vă spun după ce facem”, a spus Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica