vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Napoli, după victoria cu FC Voluntari: „Am fost norocoși”

Nicolo Napoli recunoaște că elevii lui au avut un gram de noroc în plus față de adversari. Oltenii au întors rezultatul, în a doua repriză, dar lucrurile puteau să nu fie atât de bune pentru trupa din Bănie.

„A fost un meci bun. Important este că băieții au jucat bine. Prima repriză nu a fost bună pentru noi, însă după ce s-a întâmplat în partea a doua meritam să câștigăm. Acesta este fotbalul. Cine nu dă gol nu câștigă. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun și niște fotbaliști buni. Am fost norocoși noi pentru că am insistat în repriza a doua”, a declarat Nicolo Napoli.

Antrenorul italian încă speră la play-off. Programul îi ajută pe alb-albaștri, dar tehnicianul explică faptul că doar după următoarele 4 partide se va putea trage o concluzie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avem un lot bun și avem nevoie de asta pentru a face puncte si pentru a urca în clasament.  (n.r. dacă se gândește la play-off) Important este că baieții gândesc pozitiv. Mai avem 4 meciuri și vrem să adunăm toate punctele posibile. Toate meciurile sunt echilibrate, iar noi vrem să scoatem rezultate bune și vom vedea după aceea”, a mai spus Napoli.

Politica