vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Un polițist s-a urcat cu picioarele pe o camionetă care transporta lemn

Ce măsuri a luat IPJ Gorj

Un agent de poliție a oprit, în trafic, la Scoarța, în Gorj, o camionetă care transporta lemn și s-a urcat cu picioarele pe cabina acesteia. Totul s-a întâmplat, joi, 2 februarie a.c., când un șofer care transporta lemn a fost oprit în trafic, la un control de rutină, de către un echipaj de poliție chiar în apropierea Postului de Poliție Scoarța.

Tânărul spune că a prezentat documentele, iar polițistul s-a urcat în camionetă, cu picioarele pe cabina acesteia, iar mai apoi i-a transmis să aștepte până va veni un pădurar să cubeze lemnele, pentru a se stabili dacă ceea ce era consemnat în avizul de transport corespunde cu cantitatea din camionetă, potrivit gorjonline.ro.

Șoferul i-a atras atenția agentului de poliție că nu e normal să se urce cu picioarele pe mașină. Această remarcă l-a costat patru ore de așteptare în mașină, în fața postului de poliție. În final, mașina a fost escortată la Ocolul Silvic Tg-Cărbunești, unde s-a constatat de către un lucrător silvic că aceasta transporta 0,6 mc de lemn din altă esență fată de cea consemnată în documente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei. Acesta consideră că polițistul a comis un abuz împotriva sa și e decis să sesizeze superiorii acestuia și organele judiciare.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, conducerea IPJ GORJ a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale.

Foto: gorjonline.ro

Politica