Vâlcea. Antrenorul acuzat că a drogat petrecăreții, arestat la domiciliu

Un antrenor de fitness din Vâlcea este acuzat că a drogat cel puțin 15 persoane la o aniversare. Reținut încă de duminică, pentru 24 de ore, antrenorul a primit mandat de arestare la domiciliu.

Potrivit adevarul.ro, duminică, 22 ianuarie, polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate (CCO) și procurorii DIICOT Vâlcea au reținut o persoană suspectă în dosarul legat de o petrecere cu stupefiante din Râmnicu Vâlcea, în urma căreia 15 invitați, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, au ajuns la spital.

Prezentat luni, 23 ianuarie, Tribunalului Vâlcea, un judecător de drepturi și libertăți a respins propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție DIICOT Vâlcea, de arestare preventivă și a decis doar să fie arestat la domiciliu pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de droguri de risc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana acuzată este un antrenor de fitness, de 32 de ani, originar din Chișinău, Republica Moldova, care locuiește în Râmnicu Vâlcea de mai mulți ani.

Potrivit sursei, bărbatul era Fitness Instructor and Personal Trainer la o sală de sport din Râmnicu Vâlcea, din toamna anului trecut (după ce în prealabil mai colaborase și cu alte săli), și că a studiat Marketing în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj – Napoca. 

Reamintim faptul că sâmbătă seara, 21 ianuarie, în cazul a 15 persoane care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, testele cu THC au indicat pozitiv la consumul de droguri.

Din cercetări avea să reiasă că mâncaseră cu toții din aceeași prăjitură, și drept urmare au început să se simtă rău: să acuze afecțiuni digestive, palpitații, atacuri de panică, halucinații, vomă etc.

Populare

Recomandări

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...