Rotaru a făcut praf un jucător de la CSU: „A pus o pată neagră pe clubul nostru”

Raul Silva a surprins pe toată lumea în timpul meciului cu FC Botoșani. Rezervă neutilizată, brazilianul a fost văzut cum a scos un telefon din geacă, după ce gazdele au deschis scorul. Fundașul încercat să-l ascundă cum a putut mai bine. După o scurtă privire în dispozitiv, fotbalistul l-a băgat înapoi în buzunar. 

Mihai Rotaru s-a declarat surprins de faptele fotbalistului. Patronul alb-albaștrilor a anunțat că Raul Silva o să fie amendat. Mai mult decât atât, brazilianul a fost criticat dur de finanțator.

Nu este comportament de profesionist! A pus o pată neagră pe clubul nostru, din toate punctele de vedere. Este amendat, a spus că a scos telefonul doar ca să se uite cât e ceasul. Nu avea voie, n-avea ce să caute telefonul la el în buzunar. Suntem foarte supărați din cauza acestei situații. Singura posibilă scuză este că el era accidentat și nu era pregătit să joace în acest meci, oricum. Era clar, erau zero șanse să joace, era doar la număr. Putem să spunem că era deconectat, dar trebuie să te bucuri și să suferi alături de coechipieri”, a anunțat Mihai Rotaru, la Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Severin. Șoferul fugar, la Poliție

Șoferul care a fugit de la accidentul cu patru...

Mehedinți: Poliția a împărțit bomboane și baloane copiilor

Poliția orașului Vânju Mare și Poliția orașului Baia de Aramă din...

Mehedinți: Prins la volan beat criță și fără permis

Polițiștii mehedințeni din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă...