marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru dă un jucător la schimb pentru Jair

CSU Craiova caută să se întărească și mai mult în această iarnă. După ce i-a adus în Bănie pe Alexandru Ișfan și pe Gjoko Zajkov, patronul alb-albaștrilor a pus ochii pe încă un fotbalist. De această dată, omul de afaceri vrea să dea o dublă lovitură: să scape de unul dintre jucătorii de care Neagoe nu mai are nevoie și să îi aducă antrenorului un mijlocaș care să facă diferența pe teren.

Potrivit gsp.ro, Rotaru vrea să îl trimită pe Ionuț Vînă (27 de ani) la Petrolul, în schimbul brazilianului Jair (28 de ani). Mijlocașul crescut de Gică Hagi a ajuns în Bănie tot în urma unui schimb de jucători, între CSU Craiova și FCSB.

Petrolul, club cu probleme financiare, vrea în schimb 200.000 de euro. Oltenii au propus un schimb, refuzat pentru moment, după cum notează sursa citată. Eugen Neagoe nu a vrut să vorbească despre fotbaliștii pe care nu îi mai vrea în lot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vînă s-a antrenat cu noi, a apărut și el în echipă. Suntem un lot numeros, nu e ușor să împărțim lotul în două. Hanca a jucat din primul minut. Nu știu alte aspecte. Jucătorii s-au comportat exemplar. Nu am ce să le reproșez. Este foarte complicat pentru mine să aleg primul unsprezece”, a spus Eugen Neagoe la finalul celui de-al doilea meci amical din Turcai.

Politica