duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Vietnamez, reținut la Corabia. A trecut frontiera fraudulos

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Corabia au descoperit la malul românesc al fluviului Dunărea un cetățean vietnamez, în vârstă de 39 de ani, care a trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria, cu ajutorul unei bărci gonflabile.

”Polițiștii de frontieră au procedat la identificarea persoanei și conducerea acesteia la sediul instituției pentru efectuarea verificărilor  suplimentare. Asupra persoanei în cauză s-a găsit un permis de rezidență eliberat de autoritățile din Bulgaria.

In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul că, acesta este cetățean vietnamez, în vârstă de 39 de ani, care a trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria, cu ajutorul unei bărci gonflabile. Acesta a declarat că intenționa sa ajungă pe cont propriu în Germania.” a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Olt, Subinspector de politie Stefanoaica Lavinia, potrivit gazetaoltului.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform  protocolului româno – bulgar, persoana în cauză  a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Politica