joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Vasluianul angajat la FC U, înjunghiat și încătușat

Răsturnare de situație în cazul vasluianului angajat la FC U Craiova, care a ajuns la spital, pe 26 decembrie, cu o plagă înjunghiată. A fost reținut!

Surse apropiate cazului spuneau atunci că bărbatul purta o geacă ce avea însemnele clubului și ar fi fost atacat de simpatizanți ai echipei adverse. Bărbatul le-a spus polițiștilor chemați de medici la spital că incidentul s-a petrecut pe bulevardul Nicolae Titulescu. Și că a fost agresat de mai mulți indivizi pe care nu îi cunoaște. Polițiștii au făcut cercetări în urma cărora au ajuns la concluzia că bărbatul a mințit.

„In continuarea cercetărilor privind evenimentul din seara zilei de 26 decembrie a.c., prin care un bărbat de 36 de ani, din județul Vaslui, a sesizat că ar fi fost înjunghiat, de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Craiova, în seara zilei de 29 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au dispus reținerea bărbatului de 36 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întreprins un complex de activități investigativ-operative, audieri de martori și vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat polițiștilor.

În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare.”- IPJ Dolj

Nu se știe deocamdată cum a fost rănit.

Bărbatul a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Politica