luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean arestat pentru omor. A ieșit din casă cu toporul

Un bărbat din comuna Stoenești, județul Vâlcea a fost arestat după ce a omorât o persoană aflată într-o căruță. Conform polițiștilor, agresorul a observat căruța mergând pe un drum din fața casei acestuia, moment în care ar fi ieșit cu un topor și un cuțit la persoanele vătămate care se aflau în atelajul hipo. Loviturile acestuia au cauzat decesul unei persoane și rănirea alteia.

„La data de 20.12.2022, în jurul orelor 16,00, inculpatul în timp ce se afla la locuința sa din comuna Stoenești, jud.Vâlcea, i-a observat trecând cu un atelaj hipo pe drumul din fața locuinței sale pe persoanele vătămate, cărora le-a adresat injurii și amenințări, după care a ieșit din curte ținând în mână un topor și un cuțit, cu care le-a agresat, producându-le diferite plăgi înjunghiate și contuzii în zone vitale, respectiv în zona capului și a abdomenului, leziuni care ulterior au condus la decesul uneia dintre persoanele vătămate, la data de 21.12.2022 și la multiple leziuni în diferite zone ale corpului celeilalte persoane vătămate. După agresarea acestora, inculpatul a continuat să adreseze amenințări cu moartea la adresa uneia dintre persoanele vătămate și a mamei celeilalte persoane vătămate, sosită ulterior la fața locului, iar prin violențele și amenințările comise împotriva persoanelor prezente, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică”, potrivit IPJ Vâlcea.

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 21 decembrie 2022, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, tentativă de omor, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 21.12.2022, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile”, au adăugat reprezentanții IPJ.

Politica