luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vâlcea. Bărbat reținut pentru infracțiuni la regimul silvic

Un bărbat de 28 de ani din Băbeni a fost reținut de polițiști într-un dosar care vizează infracțiuni la regimul silvic. Oamenii legii au efectuat percheziții la locuințele a doi bărbați. Acolo au fost descoperite mai multe bunuri ce ar fi fost folosite la săvârșirea faptelor.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au reținut un bărbat de 28 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea, în urma unor percheziții domiciliare efectuate la locuințele a 2 bărbați bănuiți de infracțiuni la regimul silvic.

În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe bunuri ce ar fi fost folosite la săvârșirea faptelor, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al unui criminalist al Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În baza probatorului administrat, unul dintre cei 2 bărbați percheziționați, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea”, potrivit IPJ Vâlcea.

spot_img
spot_img

Politica