Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie și a fost nevoit să strângă banii pentru facultate de unul singur

Iulian Juncănaru, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite și medic stomatolog la o clinică din București, a murit la doar 39 de ani. Tânărul a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Clinica din București la care lucra medicul stomatolog Iulian Juncănaru a făcut anunțul. Reprezentanții clinicii au recunoscut că au încercat să amâne publicare acestui mesaj, pentru că întreaga echipă a fost puternic zguduită de vestea tristă.

Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la Medicum a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor. Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis reprezentanții clinicii, într-o postare pe pagina de Facebook.

Fost concurent la Chefi la Cuțite

Doctorul Iulian Juncănaru a participat la Chefi la Cuțite, sezonul 8, în anul 2020. Pe lângă felul de mâncare delicios pe care l-a făcut, tânărul i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viață. În cadrul emisiunii, acesta a povestit că a muncit foarte mult pentru a deveni medic. Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie și a fost nevoit să strângă banii pentru facultate de unul singur.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea. Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în anul 2020, potrivit a1.ro.

Foto: B365

Populare

Recomandări

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...