VIDEO/ Și-a făcut Ferrari dintr-o Toyota veche. Mașina a fost confiscată

Un tânăr italian de 26 de ani a fost acuzat recent de contrafacerea mărcilor comerciale, după ce s-a descoperit că Ferrari-ul F430 roșu pe care îl conducea era de fapt o Toyota Coupé modificată.

Deși Ferrari-ul roșu prezenta toate elementele caracteristice ale unui F430, de la logo-uri pe capotă și volan, jante, faruri și până la elemente mai puțin vizibile, ceva părea în neregulă la acest vehicul, mașina a fost confiscată de Garda Financiară, potrivit agi.it.

Nu este clar dacă șoferul avea documentele care să arate că mașina lui era un Ferrari F430 autentic, dar ofițerii au chemat o echipă de experți pentru a face o verificare temeinică. În scurt timp aceștia au confirmat suspiciunea că mașina era un fals și că era de fapt o Toyota MR Coupé modificată.

Deși nu este prima dată când cineva își transformă autoturismul ieftin într-unul exclusivist, specialiștii spun că nu s-au mai întâlnit cu un fals atât de bine realizat, fiind de părere că autorul a făcut o treabă remarcabilă, scrie digi24.ro Atât exteriorul, cât și interiorul mașinii au fost modificate foarte fidel, după modelul de Ferrari F430 construit între 2004 și 2009.

Potrivit experților, mașina avea chiar și piese și accesorii originale Ferrari, ceea ce a făcut și mai greu de observat că era doar o Toyota. Mașina a fost confiscată, iar proprietarul are dosar penal.

Foto: captură video/Guardia di Finanza

Populare

Recomandări

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...