joi, iulie 25, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu ar transfera trei jucători de la CSU: „Pe cei trei i-aș lua”

CSU Craiova și FC U Craiova se întâlnesc pe „Ion Oblemenco” sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19.00, iar Adrian Mititelu începe să îi agite pe adversari cu câteva zile înainte de derby-ul Băniei. Patronul de la FCU spune că nu crede că ar exista o debandadă în clubul lui Rotaru și că elevii lui Rădoi vor da totul pentru o victorie în meciul de sâmbătă.

Totodată, Adrian Mititelu a recunoscut că apreciază mult trei jucători de la CSU. Este vorba despre Ștefan Baiaram, dar și despre renegații Ivan și Markovic, fotbaliști pe care Rădoi i-a exclus din lot, din motive sportive. Mititelu spune că i-ar lua la FCU pe cei trei, dacă ar putea.

Nu mă bag, e treaba lor. Nu vreau să mă bag în treaba altui club. Lăsând la o parte războiul care este între noi, e dreptul lor să-și facă activitatea cum doresc. Ca și spectator din lumea fotbalului, nu cred că este scandal la ei și ne așteaptă un meci foarte greu. Mie mi-ar conveni ca Ivan să nu joace, dar nu se pune problema, e cel mai bun jucător al lor. Ivan, Markovic, sunt jucători foarte, foarte buni. Ivan, Markovic și Baiaram sunt tripleta lor de aur, nu-și permit să-i lase pe afară. Mai ales că abia așteaptă să ne rupă gâtul. Chiar dacă suntem pe penultimul loc, ei sunt convinși că vor avea un meci foarte greu cu noi. Nu-și permit să-i țină în afara lotului pe Ivan și Markovic la un meci cu noi. Niciodată. Sunt piese foarte grele. Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe cei trei i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă. Toți trei sunt foarte buni. E o chestiune și de formă, de moment, dar sunt jucătorii care nu-și permite nimeni să-i țină în afara lotului pentru că sunt prea buni. Mi se par și jucători destul de profesioniști, nu cred că sunt jucători care să afecteze activitatea unei echipe”, a spus Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica