duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

World Cup 2022, o competiție atractivă pentru pariori

World Cup 2022 din Qatar va alinia la start 32 de echipe şi se va desfășura în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. 

Întrecerea fotbalistică în sine va fi dublată, cu siguranță, de Campionatul Mondial 2022 pariuri. Asta pentru că meciurile de fotbal de la cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului sunt așteptate cu sufletul la gură de către pariori.

Secţiunea pariuri pentru Campionatul Mondial de fotbal 2022 e deja prezentă la casele de pariuri online licențiate din ţară noastră.  Pariorilor nu le rămâne decât să analizeze temeinic meciurile, să fie prudenți în alegerea mizelor şi să fie inspiraţi în alegerea pariurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până la finala World Cup 2022, ce urmează să aibă loc pe 18 decembrie 2022, se vor juca alte 63 de meciuri în cele opt grupe și apoi în fazele eliminatorii ale competiției.

Cum este şi firesc, această a 22-a ediţie a campionatului mondial de fotbal va fi una în care interesul pentru pariuri sportive va fi foarte mare, mai ales că la start vor fi cele mai valoroase echipe naționale din lume. 

World Cup va da pariorilor ocazia de a miza fie pe câştigătoarea turneului, a grupelor, a golgheterului sau a celui mai bun jucător în pariurile antepost ce se regăsesc în oferta caselor de pariuri. Astfel, cu prima şansă la câștigarea trofeului World Cup 2022 este cotată Brazilia, la mai toate casele de pariuri, urmată de Franţa, câştigătoarea precedentului Mondial şi de Argentina lui Messi, aflat probabil la ultima sa competiţie majoră. 

La această competiţie fotbalistică majoră vor fi prezenţi jucători precum Karim Benzema, proaspătul câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar, cele 3 staruri ale celor de la PSG, Harry Kane sau Cristiano Ronaldo   astfel că pariorii vor avea de unde alege şi posibilul golgheter și pe cel mai valoros jucător de la Mondialul din Qatar.

Mai mult decât atât, fiecare dintre meciurile propriu-zise din grupe şi, mai departe, cele din fazele eliminatorii oferă pariorilor o multitudine de opțiuni de pariere. Unele case de pariuri oferă chiar mai bine de 600 de variante de pariuri pentru un singur meci. În plus, toate casele de pariuri vor avea oferte speciale cu ocazia World Cup 2022. Bonusuri și promoții, dar și cote tentante îi vor îmbia pe jucători să își facă un cont de parior și să parieze.

Casele de pariuri își doresc noi clienți și, totodată, vor să își fidelizeze clienții deja existenți. Toți pariorii trebuie însă să aibă în vedere un lucru.

Indiferent la ce casă de pariuri vor alege să parieze, e important să o facă în mod responsabil şi să nu mizeze mai mult de zece procente din veniturile pe care le obțin lunar. Acesta este principiul de bază al managementului banilor pentru jucătorii la pariuri sportive.

Politica