joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil mort după ce a căzut de pe fosta Maternitate din Severin

UPDATE/

Băiatul s-ar fi aruncat de pe clădire, după o ceartă cu o fată.
Mama lui a sunat la Poliție după ce băiatul a plecat de acasă și nu a mai răspuns la telefon. A plecat să îl caute și l-ar fi găsit cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil, după cum scrie Orșova24.ro.

___

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un copil de 13 ani a murit, după ce a căzut în gol, de la aproape 8 metri, de pe clădirea fostei maternități din Drobeta Turnu Severin. Copilul a decedat pe loc.
„Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității. Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața. Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea”, a declarat, pentru rts, medicul Cornelia Bernardi, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Politica