duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un cămătar din Gorj, prins cu cocaină

Un bărbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de camătă și trafic de droguri. A fost prins cu cocaină.
Potrivit anchetatorilor, de la începutul anului și până acum, acesta a procurat cocaină, a porționat-o și vândut-o mai multor consumatori din județ, în special celor din Târgu Jiu. O doză era vândută cu 100 euro.
De camătă se ocupa de câțiva ani.
„În perioada ianuarie 2019 – octombrie 2022, inculpatul a dat bani cu dobândă, ca îndeletnicire, fără a fi autorizat în acest sens, mai multor persoane, percepând o dobândă în cuantum de 20% pe lună pentru sumele împrumutate.
În urma punerii în aplicare pe raza județului Gorj a 4 mandate de percheziție domiciliară, au fost descoperite și ridicate 22,99 grame Cocaină, trei grindere și sumele de 550 euro şi 7.540 lei.”- DIICOT
15 persoane au fost audiate în acest caz.
„La data de 27.10.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.”- DIICOT

Politica