vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

VIDEO/Percheziții în Gorj. Au cultivat cannabis în ghivece

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj au pus în executare, miercuri, trei mandate de percheziţie domiciliară, emise în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În vară, doi suspecți au înființat la un imobil situat județul Gorj, o cultură de canabis indoor, plantele fiind cultivate în ghivece de flori care au fost, inițial, depozitate în garajul imobilului, iar, ulterior, din cauza temperaturilor scăzute, au fost mutate, la jumătatea lunii septembrie 2022, în locuință, unde suspecții au asigurat condiții de căldură și umiditate propice dezvoltării acestora.

Potrivit presafarastapani.ro, Procurorii DIICOT au descins chiar în ograda unchiului primarului din Rovinari, unde au găsit o cultură de cannabis. Costel Bozonca avea, în casa din comuna Drăguțești, o seră cu plante interzise. Conform unor surse apropiate anchetei, de plantație și de distribuire se ocupa fiul proprietarului, Dragoș Bozonca. Acesta ar fi fost ajutat de un prieten, ambii angajați la Serviciul de Pompieri, de la Termocentrala Rovinari, unde erau pontați, de multe ori, fictiv. Bozonca senior, unchiul primarului Robert Filip, pe filieră maternă, este angajat ca șofer, la același serviciu de pompieri cu fiul, însă făcea curse la Craiova, de unde transporta personalul TESA, cu autocarul unei firme private.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj și I.P.J. Gorj – S.A.S. Suportul de specialitate este asigurat de către D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic și de Criminalistică și de către Direcția Operațiuni Speciale”, informează DIICOT.

spot_img
spot_img

Politica