vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Raită prin viață. Despre noi: Despre Condiția umană (2)

Iaca la ce mă gândesc azi, pe lângă altele:
– fuse, fuse şi se duse speranţa noastră, a pensionarilor, că prea mulţii noştri aleşi (parlamentari, primari, etc., etc.) nu mai pot de grija pensionarilor (adică şi a mea). Nu vă mai spun, că văzurăţi: din trei mişcări îşi măriră salariile lor şi ale şleahtei aferente. Nesimţire crasă!
– „alegeri libere” pe 15% din Ucraina! un alt pas spre spre pace şi fericire! Războiul nebunului continuă! Adio pace pe planeta Pământ!
– americanii, cu sprijin tehnic românesc, deviază traseul unui meteorit care ameninţa planeta Pământ, întorcându-ne în „era dinozaurilor”. Ruşii, cu sprijinul prostiei lor crase (vezi marii scriitori ruși), omoară oameni în baza unei idei ilogice istoric. Mare e grădina Ta Doamne! Sesizaţi şi voi diferenţa de ideologie umanistică.
– prin Marea Baltică explodează Nord Stream 1 şi 2. A luat-o rău de tot „omenirea”!
– o zi-două zăbavă până voi face să explodeze „nucleara” în domeniul „asociaţiilor de proprietari”, adevărate srl-uri pentru „foştii”, pe care partidele n-au mai avut unde să-i plaseze, că la agenţii nu mai erau locuri…
– nu-i mai pasă nimănui de „guvid”, dar mor în continuare, zilnic, oameni, mai mulţi decât în războiul nebunesc din Ucraina. E, însă, ordin pe planetă să nu se mai vorbească de şmecherie pe planetă.
– în vecii vecilor (amin) nu se vor rezolva în România „pensiile speciale”, analfabetismul funcţional premiat, prostia crasă şi hoţia legală la fel de crasă. Voi scrie despre toate în Jurnalul Olteniei, în continuare.
– „nu mai vrem români săraci şi curaţi, ci români bogaţi şi curaţi”, zice un demnitar. Gata, am ajuns la haiducie politică de secol XXI, luăm de la săraci şi dăm la bogaţi! Întâi a dispărut „ilicitul”, apoi „trocul politic” -„referendumul de 300 de parlamentari” s-a dus la 450, apoi „răspunderea ministerială” nu mai există. Dar poţi să ceri „curvelor politice” bun simţ, cei şapte ani de acasă şi „păsare” despre „cele şapte porunci”?
– ce să vorbeşti şi ce să taci când omenirea a luat-o razna?!

Politica