vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/ Dolj. Două minore au plecat de acasă și nu s-au mai întors

UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două fete au fost găsite în municipiul Calafat. Acestea se află în custodia polițiștilor, urmând a fi transportate la Spitalul Municipal Calafat pentru a fi evaluate medical.

Polițiștii de la Transporturi Navale au primit informația, ei ajungând primii acolo unde le-au găsit la o balastieră, undeva la periferia Calafatului.

Două minore, de 11 și 13 ani, din comuna Ciupercenii Noi, sunt căutate de poliție după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Cel care a anunțat autoritățile este bărbatul care le are în plasament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”La data de 27 septembrie a.c., ora 16.20, polițiștii Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați de un bărbat de 53 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că, DURAC NARCISA de 11 ani și DURAC DENISA de 13 ani, pe care le are în plasament, în jurul orei 15.30 au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit”, au anunțat polițiștii.

Semnalmente:

Durac Denisa: înălţime 1,55 m, greutate 45 de kg, ochi căprui, părul șaten închis. La momentul plecării purta o bluză de trening neagră, colanți închiși la culoare și pantofi sport negri.

Durac Narcisa: înălţime 1,70 m, greutate 51 de kg, ochi căprui, părul negru. La momentul plecării purta o bluză de trening roșie, pantaloni de trening gri și pantofi sport gri.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Politica