miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidente în Mehedinți. Trei bărbați au ajuns la spital

Un șofer de 21 de ani a fost depistat sub influența drogurilor

Un șofer de 24 de ani, din județul Vâlcea, s-a ciocnic de autoutilitara condusă de un bărbat de 33 de ani, din orașul Vânju-Mare. Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

„La data de 27 septembrie a.c., ora 00.20, pe DN 6, în zona Restaurantului ,,Taverna Sârbului’’, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Livezile, județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule a părăsit parcarea și a pătruns pe DN 6, virând către Orșova, moment în care a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din orașul Vânju-Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei și a unui bărbat de 38 de ani, pasager în aceasta, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Mehedinți.

Un bărbat de 31 de ani a lovit cu mașina un biciclist de 69 de ani, din Drobeta Turnu-Severin. Biciclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 26 septembrie a.c., ora 16.45, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 31 de ani, din Drobeta Turnu-Severin cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime omenești, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, la intersecția bulevardului Nicolae Iorga cu Mihai Viteazu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe sensul opus de mers, în sensul giratoriu de la intersecția bulevardelor Nicolae Iorga cu Mihai Viteazu, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit sursei citate.

La volan sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii mehedințeni au depistat, în trafic, un șofer de 21 de ani care conducea o mașină sub influența drogurilor.

„La data de 27 septembrie a.c., ora 03:25, polițiștii Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 21 de ani, din comuna Izvoru-Bîrzii în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu, după ce a consumat substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală  în vederea recoltării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Mehedinți.

Politica