Accident în Brădeşti. Bătrânică lovită de o mașină

O bătrânică de 79 de ani, din comuna Brădești, a fost lovită de o mașină condusă de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Mehedinți, în timp ce voia să treacă strada.

„La data de 27 septembrie a.c., ora 15.00, polițiștii Poliției Orașului Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 6, în localitatea Brădeşti, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Brădeşti, ar fi surprins şi accidentat o femeie de 79 de ani, din comuna Brădești, în calitate de pieton, ce s-ar fi angajat în traversarea drumului.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA  12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...