vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Împușcat de polițiști, după ce a încercat să-i lovească

Un bărbat din Dolj a fost împușcat de polițiști, după ce a încercat să-i lovească. Bărbatul își bătuse nevasta, iar când polițiștii chemați de femeie au ajuns la fața locului a pus mâna pe o sapă și a încercat să-i lovească. A fost împușcat în genunchi.

Totul s-ar petrecut sâmbătă după-amiază în Galicea Mare.

„La data de 17 septembrie a.c., ora 15.25, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie, de 59 de ani, din Galicea Mare, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din doi polițiști, fiind identificată apelanta, precum și soțul acesteia, un bărbat, de 64 de ani, din Galicea Mare.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv, încercând să lovească, cu o sapă, pe unul dintre polițiști.

Astfel, după efectuarea somației legale, cel de-al doilea polițist a executat cu armamentul din dotare două focuri în plan vertical.

Având în vedere că bărbatul nu a încetat acțiunea, polițistul a tras trei focuri către acesta, cel în cauză fiind rănit în zona genunchiului drept.

Polițiștii au acordat bărbatului primul-ajutor, până la sosirea ambulanței, fiind transportat conștient la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.”- IPJ Dolj

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești.

Politica