miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Au început lucrările la tronsonul 2 al Sibiu-Pitești

Lucrările pe tronsonul 2 al autostrăzii Sibiu-Pitești sunt gata de start. Constructorul șia adus deja utilajele în zonă, iar conform oficialilor Consiliului Județean (CJ) Vâlcea, se fac deja studii geotehnice, urmând a se executa pe traseul celor 31,33 km, cât măsoară acest tronson al autostrăzii.

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu s-a deplasat în comuna Racovița, unde constructorul tronsonului 2 Boița-Cornetu al autostrăzii Sibiu-Pitești

„În prezent, se fac studii geotehnice, urmând a se executa pe traseul celor 31,33 km, cât măsoară acest tronson al autostrăzii, un număr de 353 de foraje, la diferite adâncimi, pentru a se stabili calitatea solului și, implicit, modul în care se va interveni pentru realizarea lucrărilor propriu-zise.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voi urmări îndeaproape lucrările și voi fi prezent pe șantier de fiecare dată când va fi nevoie, deoarece viitoarea autostradă este un obiectiv important pentru județul Vâlcea”. – Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Alături de președintele Consiliului Județean Vâlcea, pe șantierul deschis la Racovița, s-au aflat și primarul Ion Narcis Iliescu, precum și reprezentanții firmei constructoare.

Politica