luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clubul, amicii și adversarii lui Mititelu și-au primit amenzile după scandalul de la FCU-Rapid

Clubul lui Adrian Mititelu a fost amendat cu 3000 de lei pentru felul în care a organizat meciul cu Rapid. Totodată, 4 reprezentanți ai celor două echipe au primit o sancțiune în valoare totală de 4000 de lei. Și alte persoane implicate în scandal, dar care nu sunt angrenate oficial în anturajul formațiilor din Bănie, respectiv Giulești, au fost amendate.

Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.550 lei. Pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei”, informează jandarmii doljeni.

Cinci dintre persoanele sancționate sunt reprezentanți ai celor doua cluburi de fotbal, care au fost sancționati cu amendă în valoare totală de 4000 lei, pentru săvârșirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență si provocare și participare la scandal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violență fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanților oficiali ai cluburilor de fotbal”, este mesajul jandarmilor.

Adrian Mititelu îl acuză pe fotbalist că a provocat întreg incidentul și că șefii clubului din Bănie și prietenii acestora au încercat să liniștească spiritele, pentru ca Peluza Sud să nu vadă așa ceva.

Oamenii care au intrat acolo fără ecuson au pătruns pentru că băiatul în verde a primit un croșeu și lovituri la coaste. Dar noi nu ne-am mai plâns ca ei. Cei fără ecuson au intervenit din cauza scandalului. Păi Peluza Sud era la o sută de metri, vă dați seama ce ieșea acolo dacă noi nu încercam să-l oprim pe Săpunaru și aflau suporterii de scandal? Nici două unități de jandarmi nu-i mai putea opri pe suporteri după provocarea lui Săpunaru. Cei de la Digi, erau acolo, de ce nu recunosc? Au văzut că Săpunaru fugea spre ieșirea din vestiare pentru a se lua la bătaie cu suporterii din tribună. În afara acestor gesturi ale lui Săpunaru, toți erau liniștiți, ne-am strans mâna. El a apărut mai târziu, se certase cu jandarmii. Și a apărut după ce noi ne-am salutat și ne-am urat succes pe mai departe. Dacă fiul meu făcea ceea ce a făcut el cu jandarmii, era de două zile arestat”, a spus Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Politica