miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lovită de mașină când traversa DN6

Update/Femeia traversa strada chiar pe trecerea de pietoni. O mașină aflată pe prima bandă oprise deja pentru a acorda prioritate pietonilor. Femeia a fost lovită de o mașină care circula pe banda doi, imediat cum a pus piciorul pe trecere, după cum se poate observa din imaginile publicate pe pagina de Facebook Avizier Filiași.

imagini: https://fb.watch/fwt3DTyXrz/

O femeie de 42 ani a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa Drumul Național 6, la Brădești. A fost transportată la spital. Șoferul mașinii care a accidentat-o este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 13 septembrie a.c., ora 17.38, polițiștii Poliției Orașului Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 6, în comuna Brădești, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 36 de ani, din comuna Braloștița, în timp ce conducea un autoturism din direcția Craiova către Filiași, pe DN 6, în comuna Brădești, ar fi surprins și accidentat o femeie de 42 de ani, din comuna Brădești, ce se angajase în traversarea drumului.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,” conform IPJ Dolj
Polițiștii continuă cercetările.

Politica