duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Col. Adrian Zanfir a primit „Placheta de onoare a Jandarmeriei Române”. Iese la pensie

Colonelul Adrian Zanfir și-a încheiat oficial cariera din cadrul Jandarmeriei Române, vineri, într-o festivitate de predare-primire a comenzii inspectoratului, susținută la sediul jandarmilor mehedințeni. La evenimentul care încheie o carieră lungă pentru colonelul Zanfir, au participat mai multe oficialități, iar punctul culminant a fost reprezentat de primirea Plachetei de onoare a Jandarmeriei Române.

„Începând cu data de 09 septembrie a.c., prin Ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, domnul colonel Adrian ZANFIR, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, se trece în rezervă cu drept la pensie. Festivitatea de predare-primire a comenzii inspectoratului s-a desfășurat astăzi în prezența domnului colonel Traian MÎRZA, director al Direcției Cabinet din cadrul Jandarmeriei Române, a ofițerilor specialiști din județele învecinate și a cadrelor unității. Cu această ocazie, domnul colonel Traian MÎRZA a conferit domnului colonel Adrian ZANFIR, ,,Placheta de onoare a Jandarmeriei Române” şi „Diploma de excelenţă”, în semn de respect și prețuire pentru întreaga activitate desfășurată. Domnul colonel Adrian ZANFIR a îndeplinit atribuțiile funcției de inspector șef în perioada 10.12.2021-09.09.2022”, conform Jandarmeriei Mehedinți.

Cu ocazia trecerii în rezervă și implicit a pensionării, colonelul a ținut să spună câteva cuvinte despre despărțirea de cariera militară și colegii cu care a lucrat în ultimii 17 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În sfârșit a venit ziua în care mă despart de cariera militară și totodată de colectivul minunat în care am avut ocazia să lucrez în ultimii 17 ani. Sunt onorat că am avut șansa să fiu colegul dumneavoastră și mai ales că am avut onoarea ca în ultimul an să îndeplinesc atribuțiile de comandant al unității. Despărțirea vine cu sentimente plăcute în mare parte dar și cu unele regrete care nu cred că merită detaliate. După frumoșii ani petrecuți împreună ar fi foarte multe de spus dar prefer să vorbesc mai puțin. La răscruce de drumuri, pentru mine, vă doresc să găsiți calea de a fi mai buni unii cu alții și de a privi cu optimism spre viitor. Am onoarea să vă salut, dragii mei colegi !”, a declarat, vizibil emoționat colonelul Adrian Zanfir.      

La conducerea unității, a fost desemnat domnul colonel Dina-Mănoiu Ionel, prim adjunct al Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.   

spot_img
spot_img

Politica