Doi turiști s-au trezit la Craiova, în loc de Cracovia

Doi italieni dintr-o localitate de lângă Florența au avut parte de o surpriză, nu tocmai plăcută ținând cont de planurile lor. Cei doi au cumpărat bilete de avion de la o agenție de turism din Florența cu destinația Cracovia, Polonia. Nu mică le-a fost însă uimirea când au descoperit că, de fapt, au aterizat în România, la Craiova, după cum notează gandul.ro.

Prietenii îi așteptau în Polonia, însă italienii au aterizat la peste 1.000 de kilometri depărtare, mai precis, la Craiova. Confuzia s-a produs atunci când Massimo a mers să își procure două bilete de avion, pentru el și partenera sa Paola de la o agenție de turism din Florența, care a încurcat Cracovia cu Craiova, scrie Gazzettino del Chianti.

Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni. În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început ne-am amuzat de ceea ce ni s-a întâmplat, dar apoi ne-a deranjat situația”, a povestit Paola.

După ce au contactat agenția de turism de la care au cumpărat biletele, cei doi au realizat că își vor petrece vacanța la Craiova. Situația nu s-a putut rezolva, iar cei doi ar fi pierdut mulți bani cu încă o plecare din Bănie spre Polinia. Astfel, aceștia au ajuns la concluzia că mai bine lămuresc lucrurile la întoarcerea în țara lor.

Populare

Recomandări

Olt. Elevi din Slatina, premiați la Strasbourg

Mai mulți elevi de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”...

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 10.10

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

În apărarea lui Rotaru: „A procedat corect!”

Dacă majoritatea vocilor îl acuză pe Rotaru după scandalul...

Au început lucrările pentru decolmatarea Canalului Râului

Lia Olguța Vasilescu a anunțat faptul că lucrările pentru...