miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi turiști s-au trezit la Craiova, în loc de Cracovia

Doi italieni dintr-o localitate de lângă Florența au avut parte de o surpriză, nu tocmai plăcută ținând cont de planurile lor. Cei doi au cumpărat bilete de avion de la o agenție de turism din Florența cu destinația Cracovia, Polonia. Nu mică le-a fost însă uimirea când au descoperit că, de fapt, au aterizat în România, la Craiova, după cum notează gandul.ro.

Prietenii îi așteptau în Polonia, însă italienii au aterizat la peste 1.000 de kilometri depărtare, mai precis, la Craiova. Confuzia s-a produs atunci când Massimo a mers să își procure două bilete de avion, pentru el și partenera sa Paola de la o agenție de turism din Florența, care a încurcat Cracovia cu Craiova, scrie Gazzettino del Chianti.

Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni. În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început ne-am amuzat de ceea ce ni s-a întâmplat, dar apoi ne-a deranjat situația”, a povestit Paola.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce au contactat agenția de turism de la care au cumpărat biletele, cei doi au realizat că își vor petrece vacanța la Craiova. Situația nu s-a putut rezolva, iar cei doi ar fi pierdut mulți bani cu încă o plecare din Bănie spre Polinia. Astfel, aceștia au ajuns la concluzia că mai bine lămuresc lucrurile la întoarcerea în țara lor.

Politica