marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. S-a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi

Contractul de execuție pentru reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi a fost semnat miercuri, a anunțat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Potrivit acestuia, este vorba de o construcție aflată pe strada Voinicului, din Craiova, ce necesită intervenții urgente pentru creșterea eficienței energetice, a rezistenței și a stabilității. În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de termoizolare, recompartimentare și înlocuire a tâmplăriei, refacere a instalațiilor electrice, dar și montarea de panouri fotovoltaice, pompe de căldură și boilere care să asigure utilizarea surselor regenerabile.

”Ca urmare a implementării soluţiilor propuse prin acest proiect, clădirea în care funcţionează Ambulatoriul de Specialitate pentru Sportivi Craiova se va încadra în clasa de eficienţă energetică A, faţă de clasa D din prezent”, a spus Vasile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 4,3 milioane de lei, din fonduri europene obținute prin Programul Operațional Regional.

Politica