vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parlamentarii de Dolj, acuzați de indiferență față de problemele angajaților Termocentralelor Craiova 2 și Ișalnița

Energeticienii de la Dolj au decis să  suspende protestele din fața prefecturii pentru aplicarea Legii nr. 197/2021, de reducere la 52 de ani a vârstei de pensionare. În luna august, aceștia nu se vor mai strânge, pentru că în centrul Craiovei au loc diferite evenimente.

Nicușor Văduva, angajat al Termocentralei Ișalnița, spune că, până în septembrie când se va putea ieși din nou în stradă, vor fi pichetate sediile partidelor parlamentare și îi acuză pe parlamentarii de Dolj de indiferență .

„Am avut o discuție doar cu un singur grup parlamentar PSD, prin februarie-martie. A rămas că o să ne anunțe. Au promis că o să se întâlnească cu toți parlamentarii din județele afectate de acest program de închidere. Nu mai știu nimic. Am primit atunci niște promisiuni. Noi simțim că nu ne bagă în seamă. Mi se pare foarte urât din partea lor. Noi i-am trimis în Parlament pentru a face lucruri bune. Pur și simplu nu ne bagă în seamă și ne tratează cu indiferență”, a spus Nicușor Văduva, la radioinfinit.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica