luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. 5,58 metri cubi de lemne, transportați ilegal

Polițiștii olteni au depistat un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Corabia, în timp ce transporta ilegal 5,58 metri cubi de material lemnos, specia plop. Olteanul a fost amendat cu 2.000 lei.

„La data de 29 iulie 2022, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Navale Corabia, din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii tăierilor ilegale și sustragerilor de material lemnos din zona de competență.

Astfel, în jurul orei 10:00, în orașul Corabia, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitate, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 5,58 metri cubi de material lemnos, specia plop, fără a deține documente legale de proveniență a materialului lemnos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar ca măsură complementară, polițiștii au dispus confiscarea materialului lemnos, ce a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Corabia”, potrivit IPJ Olt.

Abaterea constatată a fost sancționată în conformitate cu articolul 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare.

Politica