vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Tânăr prins beat la volan

Un tânăr a fost depistat de polițiști cu o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice

„La data de 30 iulie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au oprit pentru control pe DJ605 A Bodăiești, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Melinești, sat Valea Muierii de Jos.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de tânăr avea inspecţia tehnică periodică expirată. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul de recoltare a probelor biologice”, potrivit IPJ Dolj.

Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară polițiștii au retras certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Politica